Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Why Women Kill vernieuwd met derde seizoen

Maak je klaar om nieuwe verhalen over dames en de doden in hun kielzog te ontdekken. De tv-serie Why Women Kill is vernieuwd voor een derde seizoen door Paramount+.

Hieronder de aankondiging van Paramount+:

Paramount+, de streamingdienst van ViacomCBS, heeft de vernieuwing aangekondigd van zijn originele anthologieserie Why Women Kill voor een derde seizoen. Gemaakt door Marc Cherry (Desperate Housewives, Devious Maids) zijn de eerste twee seizoenen van de duistere komedie momenteel exclusief te streamen op Paramount+.

Why Women Kill verkent de ingewikkelde levens van haar vrouwelijke personages met een stijl, charme en donkere humor die alleen Marc Cherry kan bieden", zegt Nicole Clemens, president van Paramount+ Original Scripted Series. “We zijn zo enthousiast dat het publiek voor de serie blijft groeien, met het tweede seizoen van Why Women Kill in de top 10 van series op Paramount+, zowel wat betreft algemene betrokkenheid als acquisitie van nieuwe abonnees. We kunnen niet wachten om de nieuwe cast van meeslepende, schandalige personages die Marc Cherry heeft gecreëerd te delen wanneer de serie terugkeert voor zijn derde seizoen.”


Het tweede seizoen van Why Women Kill bevatte een sterrencast, waaronder Allison Tolman, Lana Parrilla, BK Cannon, Jordane Christie, Matthew Daddario, Veronica Falcón en Nick Frost. Seizoen twee, dat zich afspeelt in 1949, onderzocht wat het betekent om mooi te zijn, de verborgen waarheid achter de façades die mensen aan de wereld presenteren, de effecten van genegeerd en over het hoofd gezien worden door de samenleving, en de moeite die een vrouw zal doen om er eindelijk bij te horen.

Het eerste en tweede seizoen van Why Women Kill zijn te zien bij Videoland. Het eerste seizoen is ook te zien bij KPN.
Vorige aflevering
The Lady Confesses
The Lady Confesses
02x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Why Women Kill