Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Prime Video's thrillerserie Wilderness

Wilderness van Prime Video heeft na een premièredatum en een eerste teaser nu een volledige trailer beschikbaar.

De serie, met in de hoofdrollen Jenna Coleman (The Serpent), Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Bly Manor), Ashley Benson (Pretty Little Liars) en Eric Balfour (The Offer), is gebaseerd op de roman van B.E. Jones. Het verhaal volgt een kat-en-muisspel tussen een man en een vrouw terwijl ze door Amerika reizen nadat de vrouw ontdekt dat haar man ontrouw is.

Wilderness

Prime Video onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht. Commentaar van Coleman en Jackson-Cohen werd verkregen vóór de SAG-AFTRA stakingen.

"Prime Video heeft de officiële trailer onthuld van de wraakthriller Wilderness, voorafgaand aan de wereldwijde lancering van de serie op 15 september. Wilderness is geschreven en gemaakt door de BAFTA-doorbraakster Marnie Dickens en gebaseerd op de gelijknamige roman van B.E. Jones. Wilderness is een verhaal over verraad, van de bedwelmende aantrekkingskracht van een affaire tot de verwoesting die het achterlaat.

De serie vertelt het verhaal van het Britse stel Liv (Jenna Coleman) en Will (Oliver Jackson-Cohen) die het allemaal lijken te hebben. Een rotsvast huwelijk. Een glamoureus nieuw leven in New York. Tot Liv achter de ontrouw van haar man komt. En daar houden de leugens niet op...

Jenna Coleman beschrijft de serie als "... een duistere thriller over een verkeerd gelopen huwelijk, dat verandert in een psychologisch kat-en-muisspel tussen man en vrouw. Een drama over afhankelijkheid en vrijheid. Grenzen en vage grenzen. Wraak en geestelijke gezondheid, of het gebrek daaraan. Uiteindelijk is Liv's verhaal er een van overleven - het wordt een zeer primitief, visceraal en vrouwelijk verhaal van tot haar recht komen."

De trailer onthult de opvallende achtergrond van de serie, als het stel begint aan de Amerikaanse roadtrip waar Liv altijd van heeft gedroomd, van de Grand Canyon tot Yosemite, voordat het eindigt met een wild weekend in Las Vegas. De serie bevat exclusief Taylor Swift's Look What You Made Me Do (Taylor's Version) als het openingsnummer.

Oliver Jackson-Cohen vertelde over zijn ervaringen tijdens de productie: "We hadden het geluk dat we op een aantal ongelooflijke locaties konden filmen voor de serie. Omringd worden door de bergen in Whistler, midden in de woestijn van de Grand Canyon staan of het overweldigende gevoel van de strip van Las Vegas 's nachts, hielpen om zo'n sterke sfeer te creëren tijdens het filmen."

De serie wordt aangestuurd door een vrouwelijk team, gecreëerd door Marnie Dickens, gebaseerd op de roman van B.E. Jones, geregisseerd door So Yong Kim en uitvoerend geproduceerd door Elizabeth Kilgarriff, en met het openingsnummer van Taylor Swift."

Hieronder kun je de trailer voor Wilderness bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Where White Knights Go to Die
Where White Knights Go to Die
01x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
10 sep 2023 15:05 -
Nou, met zo'n trailer hoef je de moeite van het kijken van de hele serie al niet meer te nemen. Er zal geen enkele verrassing meer in voorkomen...
Reageer
Wilderness