Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Will Trent vernieuwd door ABC met een derde seizoen

Will Trent komt terug voor nog een seizoen. ABC heeft de dramaserie, met Ramón Rodríguez in de hoofdrol, vernieuwd met een derde seizoen.

De vernieuwing is niet verrassend, gezien het kijkcijfersucces van de serie. Tot nu toe is Will Trent een topper in zowel lineair als streaming en wint de kijkcijfers onder volwassenen op alle platforms, met elke week een stijging sinds de start van het tweede seizoen op 20 februari.

Will Trent

Het drama bereikte onlangs op 5 maart zijn best bekeken aflevering ooit, met 9,02 miljoen kijkers in zevendaagse statistieken. Sinds het eerste seizoen heeft de serie bijna 70 miljoen kijkers bereikt op alle platforms.

Will Trent werd vorig jaar vroegtijdig vernieuwd met seizoen twee na de veelbelovende resultaten van het eerste seizoen. De serie voerde de ABC-reeks aan als het nummer 1 nieuwe drama in totale kijkers (9,9 miljoen) en volwassenen 18-49 (kijkcijfer 1,65) na 35 kijkdagen op lineaire en digitale platforms.

De serie is gebaseerd op de New York Times-bestseller Will Trent van Karin Slaughter en volgt de speciale agent van het Georgia Bureau of Investigation die bij zijn geboorte in de steek werd gelaten en een moeilijke jeugd doormaakte in het overvolle pleegzorgsysteem van Atlanta. Nu gebruikt Will zijn unieke gezichtspunt om gerechtigheid na te streven en heeft hij het hoogste ophelderingspercentage van het GBI.

In Will Trent spelen ook Erika Christensen als Angie Polaski, Iantha Richardson als Faith Mitchell, Jake McLaughlin als Michael Ormewood en Sonja Sohn als Amanda Wagner.

Liz Heldens, Dan Thomsen, Slaughter, Oly Obst en Howie Deutch zijn de uitvoerende producenten. Rodriguez is co-uitvoerend producent voor seizoen twee. De pilot-aflevering is geschreven door Heldens en Thomsen, en geregisseerd en geproduceerd door Paul McGuigan. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

Will Trent wordt op dinsdag om 20.00 uur uitgezonden op ABC.
Vorige aflevering
Do You See the Vision?
Do You See the Vision?
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Will Trent