Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reünie voor Will & Grace?



Deze foto stond onder andere op Instagram en twitter. En nu is het grote speculeren begonnen. Komen Will & Grace weer bij elkaar? Het geduld van de Will & Grace fans bereikte deze dagen een hoogte punt, met tweets die niets buitensluiten. Debra Messing, Sean Hayes, Eric McCormack en Megan Mullally doen al dagen geheimzinnig over de reden voor hun samenzijn afgelopen week.


Wat bedoelde Debra Messing met deze tweet? Dat het presidentiële debat zou komen of omdat er aangekondigd gaat worden dat Will & Grace toch een reünie gaan krijgen. En ook de tweet van McCormack was open voor interpretatie, daar het lijkt alsof hij een script in zijn handen heeft.


Ook de tweet van Mullally lijkt op een reboot van Will & Grace te duiden.

Mocht er een reboot komen, laat MijnSerie je dat uiteraard weten. Hou de site goed in de gaten als je een Will & Grace-fan bent.

Hoop jij op een reboot na tien jaar?


Debra Messing, Megan Mullally, Eric McCormack en Sean Hayes
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Edwin
26 sep 2016 18:11 -
Jaaa!
Reageer
avatar_anonymous
27 sep 2016 12:43 -
Ik ben wel heel benieuwd. Will&Grace is een serie die je altijd blijft kijken, net als How I met you Mother. Wat is Megan afgevallen!
Reageer
avatar_anonymous
27 sep 2016 15:56 -
Het had van mij wel gemogen. Maar helaas was het alleen voor Hillary Clinton. Ik vond het hoe dan ook een hele leuke comeback van 9 minuutjes. En ik ben stiekem jaloers dat Nick Offerman zo'n heerlijk trutje aan de haak heeft geslagen. // https://www.youtube.com/watch?v=jzae4DKexko
Reageer
avatar_Dore
28 sep 2016 21:12 -
Ik word erg moe van 'bekende' Amerikanen die zich met politiek gaan bemoeien. Zo moeilijk is de keuze voor Amerikanen niet, Republikein of Democraat. En dit keer is het de keuze tussen 2 kwaden, waarvan Clinton de meest 'evil' is lol.
Reageer
Will & Grace