Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Negende seizoen Will & Grace in mei bij Ziggo

Negende seizoen Will & Grace in mei bij Ziggo

Will & Grace is een Amerikaanse sitcom van de zender NBC. De serie ging in première in 1998 en stopte in 2006. Maar in 2017 werd de serie weer opgepakt door NBC.
Het negende seizoen, dat in 2017 bij NBC te zien was, is in Nederland te bekijken bij Ziggo Movies & Series vanaf 1 mei. NBC heeft inmiddels al een tiende seizoen gemaakt, dat in Amerika op 4 april van start gaat. Ook staat al vast dat er een elfde seizoen volgt.

Will & Grace begint in het negende seizoen een aantal jaren later. Will heeft een relatie van zes jaar achter de rug en Grace woont samen met Danny. Will woont in een luxe appartement op Manhattan, waar zijn goede vriend Jack hem regelmatig komt bezoeken als hij weer geen slaapplaats heeft. Als Danny Grace ten huwelijk vraagt komt Will tussenbeide; hij vindt dat Grace beter verdient. De twee krijgen een hooglopende ruzie, die ze uiteindelijk weer bijleggen. Grace komt dan tot de conclusie dat Will gelijk had en ze verbreekt de verloving. Dan trekt ze bij Will in.

Grace Adler (Debra Messing), Will Truman (Eric McCormack), Jack McFarlane (Sean Hayes) en Karen Walker (Megan Mullally) zijn weer allemaal van de partij in de vernieuwde serie. Daarnaast zijn er bekende gastrolspelers, zoals Jennifer Lopez en Alec Baldwin.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten