Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Demi Lovato heeft gastrol in laatste seizoen Will & Grace

Zangeres en actrice Demi Lovato heeft een gastrol gekregen in het slotseizoen van Will & Grace. Lovato gaat een paar afleveringen meespelen en wordt een tegenspeler van Will (Eric McCormack).

De actrice heeft volgens E!News de rol van Jenny, een vrouw die op onverwachte wijze in het leven van Will terechtkomt. Lovato speelde eerder al een rol in Glee. Binnenkort is ze ook naast Will Ferrell te zien in de Netflix-film Eurovision.


Demi Lovato

Het elfde en laatste seizoen van Will & Grace is momenteel in productie. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen worden uitgezonden door NBC. Wel keren alle hoofdrolspelers weer terug in de achttien nieuwe afleveringen.

De serie rond de vrienden Will en Grace eindigde in 2006 na acht seizoenen, maar in 2016 werd besloten nieuwe afleveringen te maken. In 2017 en 2018 verschenen het negende en tiende seizoen.

De makers zeggen in overleg met de cast te hebben besloten het na elf seizoenen voor gezien te houden. Will & Grace werd dertig keer genomineerd voor een Golden Globe en won achttien Emmy Awards.
Vorige aflevering
It's Time
It's Time
11x18
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Will & Grace