Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Prime Video's romantische comedyserie With Love

With Love heeft een startdatum voor het tweede seizoen. Prime Video kondigde de terugkeer van de serie aan met het vrijgeven van enkele foto's.

Met in de hoofdrollen Emeraude Toubia, Mark Indelicato, Rome Flynn, Desmond Chiam, Vincent Rodriguez III, Isis King, Todd Grinnell, Constance Marie en Benito Martinez, volgt de romantische comedyserie de familie Diaz tijdens de ups en downs van hun liefdesleven.

Het tweede seizoen gaat op vrijdag 2 juni van start op Prime Video, die de officiële eerste beelden nu deelt. Afleveringen in het eerste seizoen werden omlijst rond de feestdagen, terwijl seizoen twee wordt uitgebreid met grote levensgebeurtenissen. De zes afleveringen tellende Amazon Original serie zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld.

13421 With Love s2 foto 1

With Love is een romantische dramedy over broer en zus Lily en Jorge Diaz, die grote veranderingen in hun leven doormaken en vertrouwen op hun even grote familie om hen er doorheen te helpen. Na haar wervelende romance met Santiago besluit Lily al haar energie te richten op een persoonlijke reis naar zelfliefde door haar make-up styling bedrijf te laten groeien en een huis te kopen. Maar wanneer zowel Santiago als Nick hun gevoelens voor haar uitspreken, worstelt Lily met wat het beste is voor haar toekomst. Ondertussen begint Jorge zich af te vragen of hij en Henry wel bij elkaar passen. Wanneer hij Henry's trotse Texaanse ouders ontmoet, kan hij niet beslissen of de relatie een sprookje of een nachtmerrie is.

With Love is gecreëerd en geproduceerd door Gloria Calderón Kellett, samen met uitvoerend producent Andy Roth. De serie wordt geproduceerd door Kellett's productiebedrijf, GloNation en Amazon Studios.

Bekijk hieronder meer foto's van With Love seizoen twee:

13421 With Love s2 foto 2

13421 With Love s2 foto 3

13421 With Love s2 foto 4
Video on youtube
Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
With Love