Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Prime Video deelt trailer en poster van tweede seizoen With Love

With Love keert volgende maand terug voor zijn tweede seizoen, en Prime Video heeft nu een trailer en een poster vrijgegeven die alvast een voorproefje geven op de terugkeer van het romantische drama.

De dramedy volgt Lily en Jorge Diaz terwijl ze worstelen met hun liefdesleven, maar onderweg krijgen ze hulp van hun familie. Emeraude Toubia, Mark Indelicato, Rome Flynn, Desmond Chiam, Vincent Rodriguez III, Isis King, Todd Grinnell, Constance Marie en Benito Martinez spelen de hoofdrollen in de serie.

Het zesdelige seizoen van Gloria Calderon Kellett verschijnt op vrijdag 2 juni.

13492 With Love foto

Prime Video onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Prime Video heeft de officiële trailer en een poster vrijgegeven voor het langverwachte tweede seizoen van fan-favoriete romantische dramedy With Love. De zesdelige Amazon Original serie zal op 2 juni exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld. With Love seizoen twee maakt deel uit van de besparingen, het gemak en het entertainment waarvan Prime-leden in één lidmaatschap genieten.

With Love is een romantische dramedy over de broers Lily en Jorge Diaz, terwijl ze grote veranderingen in hun leven doormaken en vertrouwen op hun even grote familie om hen er doorheen te slepen. Na haar wervelende romance met Santiago besluit Lily al haar energie te richten op een persoonlijke reis van zelfliefde, door haar make-up styling bedrijf te laten groeien en te kijken naar huiseigenaarschap. Maar wanneer zowel Santiago als Nick hun gevoelens voor haar uitspreken, worstelt Lily met wat het beste is voor haar toekomst. Ondertussen begint Jorge zich af te vragen of hij en Henry wel bij elkaar passen. Wanneer hij Henry's trotse Texaanse ouders ontmoet, kan hij niet beslissen of de relatie een sprookje of een nachtmerrie is.

In With Love spelen Emeraude Toubia als Lily Diaz, Mark Indelicato als Jorge Diaz Jr., Rome Flynn als Santiago Zayas, Desmond Chiam als Nick Zhao, Vincent Rodriguez III als Henry Cruz, Isis King als Sol Perez, Todd Grinnell als Dr. Miles Murphy, Constance Marie als Beatriz Diaz en Benito Martinez als Jorge Diaz Sr. With Love is gecreëerd en geproduceerd door Gloria Calderón Kellett en Andy Roth. With Love wordt mede geproduceerd door Calderón Kellett's productiemaatschappij, GloNation, en Amazon Studios."

De trailer en poster voor With Love seizoen twee staat hieronder.

13492 With Love poster
Video on youtube
Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
With Love