Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Wolf Pack krijgt premièredatum van Paramount+

Paramount+ heeft een premièredatum in januari 2023 vastgesteld voor de aankomende originele serie Wolf Pack. De streamingdienst bracht ook een officiële teaser-trailer uit.

Behalve de trailer kondigde Paramount+ acht extra castleden aan voor de serie, geschreven en geproduceerd door Jeff Davis, tijdens het panel van de show tijdens New York Comic Con.

Wolf Pack debuteert op donderdag 26 januari 2023, dezelfde dag als Teen Wolf: The Movie. De serie is exclusief te zien op de dienst in de VS en Canada en de volgende dag op Paramount+ in het VK, Australië en Latijns-Amerika. Premièredatums voor andere Paramount+ internationale markten, waaronder Nederland en België, worden op een later tijdstip aangekondigd.

Wolf Pack

De streamingdienst kondigde ook nieuwe terugkerende castleden aan: Bailey Stender (iCarly), Chase Liefeld, Hollie Bahar (Westworld), Lanny Joon (Prodigal Son), Rio Mangini (Home Before Dark), Stella Smith (DC's Stargirl), Zack Nelson (Loot) en James Martinez (House of Cards (2013)). Andere gecaste acteurs zijn Amy Pietz (Love, Victor), Bria Brimmer (Doom Patrol), John L. Adams (The Dead Zone) en Sean Philip Glasgow (Diary of a Future President). Ze voegen zich bij de eerder aangekondigde castleden Sarah Michelle Gellar, Rodrigo Santoro, Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson en Tyler Lawrence Gray.

Gebaseerd op de boekenreeks van Edo Van Belkom, volgt Wolf Pack een tienerjongen, Everett (Jackson) en een meisje, Blake (Shepard), wiens leven voor altijd verandert wanneer een bosbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen doet ontwaken. Gewond in de chaos van de aanval, voelen de tieners zich op onverklaarbare wijze aangetrokken tot elkaar en tot twee anderen, de twee-eiige tweeling Harlan (Gray) en Luna (Robertson), die zestien jaar eerder werden geadopteerd door een parkwachter na een nieuwe mysterieuze bosbrand. Als de volle maan opkomt, komen alle vier de tieners samen om het geheim te ontrafelen dat hen verbindt: de beet en het bloed van een weerwolf.

Naast Davis dienen Joe Genier, Mike Elliott en Karen Gorodetzky als uitvoerende producenten voor Capital Arts. Jason Ensler, Sarah Michelle Gellar en Christian Taylor zijn eveneens uitvoerend producenten.
Vorige aflevering
Trophic Cascade
Trophic Cascade
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wolf Pack