Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor bovennatuurlijke Paramount+-serie Wolf Pack

Wolf Pack komt later deze maand naar Paramount+ en de streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven waarin de nieuwe bovennatuurlijke tienerdrama-serie wordt voorgesteld.

Met Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer), Rodigro Santoro (Westworld), Armani Jackson (Grey's Anatomy), Bella Shepard (The Wilds), Chloe Rose Robertson en Tyler Lawrence Gray (beide in hun seriedebuut) in de hoofdrollen, is de serie gebaseerd op de boekenreeks van Edo van Belkom. Het verhaal volgt een paar tieners die hun leven veranderen nadat een wezen hen aanvalt.

Paramount+ onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Paramount+ onthulde vandaag de officiële trailer en poster voor de aankomende originele serie Wolf Pack, die op donderdag 26 januari exclusief op de service in de VS en Canada in première gaat. Geschreven en geproduceerd door Jeff Davis, zal de serie de volgende dag op vrijdag 27 januari in première gaan op Paramount+ in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Latijns-Amerika en Brazilië. Premièredata voor andere internationale markten van Paramount+ worden later bekendgemaakt.

Wolf Pack

Wolf Pack, gebaseerd op de boekenreeks van Edo van Belkom, volgt een tienerjongen en -meisje wier leven voorgoed verandert wanneer een natuurbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen wakker maakt en het een file op een snelweg onder de brandende heuvels laat aanvallen. Gewond in de chaos worden de jongen en het meisje op onverklaarbare wijze aangetrokken tot elkaar en tot twee andere tieners die zestien jaar eerder door een parkwachter werden geadopteerd na een andere mysterieuze natuurbrand. Als de volle maan opkomt, komen de vier tieners samen om het geheim te ontrafelen dat hen verbindt - de beet en het bloed van een weerwolf.

De castleden van Wolf Pack zijn Armani Jackson, Bella Shepard, Chloe Rose Robertson, Tyler Lawrence Gray, Rodrigo Santoro en Sarah Michelle Gellar. Terugkerende castleden zijn Bailey Stender, Chase Liefeld, Hollie Bahar, Lanny Joon, Rio Mangini, Stella Smith, Zack Nelson, James Martinez, Amy Pietz, Bria Brimmer, John L. Adams en Sean Philip Glasgow.

De serie is geschreven en geproduceerd door Jeff Davis en maakt deel uit van zijn meerjarige overeenkomst met MTV Entertainment Studios. Davis schrijft en produceert ook de aankomende Paramount+ originele film Teen Wolf: The Movie, die wordt geproduceerd door MTV Entertainment en MGM. Naast Davis zijn Joe Genier, Mike Elliott en Karen Gorodetzky de uitvoerende producenten voor Capital Arts. Jason Ensler, Sarah Michelle Gellar en Christian Taylor zijn de uitvoerende producenten.
Video on youtube
Vorige aflevering
Trophic Cascade
Trophic Cascade
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wolf Pack