Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ cancelt dramaserie Wolf Pack na één seizoen

Paramount+ cancelt dramaserie Wolf Pack na één seizoen

Wolf Pack, met Sarah Michelle Gellar in de hoofdrol, keert niet terug naar Paramount+ voor een tweede seizoen.
Hoewel de dramaserie nooit officieel is vernieuwd met een tweede seizoen, was het team er wel actief mee bezig. De productie zou in februari beginnen, zo vertelden bronnen dicht bij de productie. Seriebedenker Jeff Davis vertelde de cast vorige week over het cancelen van de serie.

Wolf Pack

Het besluit komt omdat Paramount+ doorgaat met het snijden in de kosten, wat ook massaontslagen inhoudt. Bob Bakish vertelde donderdag in een memo aan zijn team dat het bedrijf zijn wereldwijde personeelsbestand zal blijven inkrimpen "om als een slanker bedrijf te opereren en minder uit te geven", nadat in het weekend werd onthuld dat het bedrijf zich schrap zette voor meer personeelsinkrimpingen, vermoedelijk in de honderden, inclusief de programmateams.

Bakish zei dat Paramount "de kosten nauwlettend in de hand zal houden" en zei dat het "onze middelen richt op de krachtigste, meest resonerende franchises, films en series die wereldwijd op verschillende platforms presteren".

Wolf Pack is gebaseerd op de boekenreeks van Edo Van Belkom en volgt een tienerjongen, Everett (Armani Jackson) en tienermeisje, Blake (Bella Shepard), wier leven voor altijd verandert wanneer een natuurbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen wakker maakt.

Gewond in de chaos van zijn aanval, worden de tieners op onverklaarbare wijze aangetrokken tot elkaar en twee anderen, de tweeling Harlan (Tyler Lawrence Gray) en Luna (Chloe Rose Robertson), die zestien jaar eerder werden geadopteerd door een parkwachter na een andere mysterieuze natuurbrand. Als de volle maan opkomt, komen alle vier de tieners samen om het geheim te ontrafelen dat hen verbindt - de beet en het bloed van een weerwolf.

Rodrigo Santoro (Lost) speelt ook een hoofdrol in de serie, die in januari 2023 in première ging.

Davis en Gellar produceren samen met Joe Genier en Mike Elliott van Capital Arts. Jason Ensler produceert ook.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Flash
29 januari 2024, 16:17
Jammer!
1
Tamino
29 januari 2024, 20:38
NEEEEEE
1
JessicaD
30 januari 2024, 21:56
Heeft de serie nu een open einde? Ik wilde er nog aan beginnen, maar twijfel nu.
2
Tamino
30 januari 2024, 22:48
gwn doen
0
Log in om een reactie achter te laten