Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Masterpiece PBS onthult first-look foto's van Wolf Hall: The Mirror and the Light

Masterpiece PBS onthult first-look foto's van Wolf Hall: The Mirror and the Light

Masterpiece PBS en de BBC hebben first-look foto's vrijgegeven van Wolf Hall: The Mirror and the Light, een bewerking van de laatste roman in Hilary Mantel's bekroonde trilogie.
Mark Rylance (foto) herneemt zijn rol als Thomas Cromwell, terwijl Damian Lewis terug is als koning Henry VIII. Ook Jonathan Pryce als kardinaal Wolsey, Kate Phillips als Henry VIII's derde vrouw Jane Seymour en Lilit Lesser als prinses Mary, de dochter van Henry en zijn eerste vrouw Catherine van Aragon, keren terug.

15135 Wolf Hall s2 foto 1

Harry Melling speelt Thomas Wriothesley, Thomas Brodie-Sangster heeft de rol van Rafe Sadler, Timothy Spall is te zien als de hertog van Norfolk, Alex Jennings speelt Stephen Gardiner en Charlie Rowe is te zien als Gregory Cromwell.

Wolf Hall: The Mirror and the Light volgt de laatste vier jaar van Cromwells leven en voltooit zijn reis van selfmade man tot de meest gevreesde, invloedrijke figuur van zijn tijd.

Mantel stierf in 2022 op 70-jarige leeftijd en op dat moment zei regisseur Peter Kosminsky dat The Mirror and the Light zou doorgaan als een 'gedenkteken' voor de gevierde Britse auteur. De vorige twee boeken in de trilogie, Wolf Hall en Bring Up the Bodies, werden door Masterpiece en de BBC bewerkt tot één serie uit 2015.

Wolf Hall: The Mirror and the Light wordt geregisseerd door Kosminsky, voor televisie bewerkt door Peter Straughan en geproduceerd door Playground en Company Pictures. De serie zal worden uitgezonden op Masterpiece op PBS en kan worden gestreamd op de PBS App, het PBS Masterpiece Prime Video Channel en PBS.org.

Een premièredatum voor Wolf Hall: The Mirror and the Light wordt later bekendgemaakt.

Hieronder kun je de first-look foto's voor Wolf Hall: The Mirror and the Light bekijken.

15135 Wolf Hall s2 foto 2

15135 Wolf Hall s2 foto 3

15135 Wolf Hall s2 foto 5

15135 Wolf Hall s2 foto 6

15135 Wolf Hall s2 foto 7
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten