Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum laatste seizoen voor Wu-Tang: An American Saga

Hulu's kroniek van de Wu-Tang Clan-saga komt later deze winter tot een einde, wanneer het derde en laatste seizoen van de serie via de streamingdienst wordt uitgebracht.

Wu-Tang: An American Saga zal op woensdag 15 februari 2023 aan zijn afscheidstournee beginnen (met drie afleveringen), gevolgd door een nieuwe release elke 'Wu-Woensdag', met de finale die op 5 april 2023 verschijnt.

In oktober 2018 ging Wu-Tang: An American Saga in september 2019 van start met een eerste seizoen van tien afleveringen. Het werd in januari 2020 verlengd voor een tweede seizoen van tien afleveringen, maar fans moesten bijna twee volle jaren wachten op het tweede seizoen, dat uiteindelijk in september 2021 in première ging. Het vorige seizoen eindigde met de Wu-Tang Clan op de rand van supersterrendom in de laatste aflevering.

Wu-Tang: An American Saga

In het derde en laatste seizoen, na de release van hun debuutalbum en met hun voortdurende stijging naar roem, staat de Wu-Tang Clan voor verschillende uitdagingen. Terwijl de leden elk hun eigen weg gaan om uit te vinden waar ze passen in de muziekwereld, worstelt RZA (gespeeld door Ashton Sanders) om de boel in de hand te houden om de belofte die hij aan zijn Wu-broers heeft gedaan te vervullen. "Terwijl geld, roem, ego en zaken de groep uit elkaar dreigen te scheuren, moeten ze een manier vinden om samen te komen en hun erfenis te verstevigen," vertelt de synopsis.

De cast van de serie bestaat verder uit Shameik Moore als Corey Woods, alias Raekwon; Siddiq Saunderson als Dennis Coles, alias Ghostface Killah; Julian Elijah Martinez als Mitchell 'Divine' Diggs; Marcus Callender als Oliver 'Power' Grant; Zolee Griggs als Shurrie Diggs; T. J. Atoms als Russell Jones, alias Ol' Dirty Bastard; Dave East als Clifford Smith, alias Method Man; Johnell Young als Gary Grice, alias GZA; Uyoata Udi als Jason Hunter, alias Inspectah Deck; en Damani Sease als U-God.

In Nederland is Wu-Tang: An American Saga te zien bij Videoland.

Video on youtube
Vorige aflevering
Triumph
Triumph
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wu-Tang: An American Saga