Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gecancelde SyFy-serie Wynonna Earp komt terug in een special: Vengeance

Gecancelde SyFy-serie Wynonna Earp komt terug in een special: Vengeance

Wynonna en haar crew gaan weer aan het werk, dankzij Tubi. De streamingdienst met reclame heeft een 90 minuten durende special besteld met de titel Wynonna Earp: Vengeance.
De serie Wynonna Earp, een horrorwestern die vier seizoenen lang werd uitgezonden op Syfy, heeft Melanie Scrofano, Tim Rozon, Shamier Anderson, Katherine Barrell en Dominique Provost-Chalkley in de hoofdrollen.

Het verhaal is gebaseerd op de comicreeks van Beau Smith en draait om de demonenbestrijdende achterkleindochter van wetsdienaar Wyatt Earp (Scrofano), die zijn vaardigheden en legendarische pistool heeft geërfd. Als speciale agent van de geheime Black Badge Division van de US Marshals werkt Wynonna samen met haar jongere zus Waverly (Provost-Chalkley), agent Xavier Dolls (Anderson) en Doc Holliday (Rozon) om voorgoed een einde te maken aan de Earp-vloek.

Wynonna Earp

In het vierde seizoen was de beruchte Earp-vloek verbroken, maar haar problemen waren nog lang niet voorbij. De seriefinale van Wynonna Earp werd uitgezonden in april 2021, de 49e aflevering van de serie.

Seriebedenker Emily Andras heeft de special geschreven en Scrofano, Rozon, Provost-Chalkley en Barrell zijn allemaal klaar om hun rollen uit de serie te hernemen. Paolo Barzman, regisseur van 21 afleveringen, zal terugkeren om de Vengeance special te regisseren.

"Doc en Wynonna zijn op avontuur geweest en Waverly en Nicole zijn thuis geweest in de thuisstad van de Earp, Purgatory, om hun ding te doen. Ik denk dat het heel interessant wordt om te zien, hopelijk, wat iedereen thuis brengt - misschien een uitdaging die ze nog nooit zijn aangegaan, iets heel intens. Het zijn al je favoriete - hopelijk - karaktermomenten, maar ook een beetje over opgroeien en, zoals, zijn wie je nu bent en al je keuzes verdienen," vertelde Andras aan Vanity Fair. De bedenker van de serie gelooft dat de special leuk zal zijn voor zowel de nieuwkomers als de kijkers van de serie.

Een premièredatum en meer details worden in de toekomst bekendgemaakt.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

HappyTally
14 februari 2024, 21:41
Oh kan ik me nu al op verheugen. Vond het zo jammer dat het gestopt was
0
Log in om een reactie achter te laten