Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

XO, Kitty door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen

De avonturen van Kitty Song Covey in Seoul zijn nog niet voorbij. Netflix heeft XO, Kitty vernieuwd met een tweede seizoen.

In XO, Kitty denkt de tiener koppelaarster Kitty Song Covey dat ze alles weet over de liefde. Maar als ze naar de andere kant van de wereld verhuist om zich te herenigen met haar lange-afstandsvriendje, realiseert ze zich al snel dat relaties een stuk ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat.

XO, Kitty

Het eerste seizoen van de spin-offserie van Netflix-film To All The Boys heeft een warm onthaal gekregen op de streamer. Na het debuut op 18 mei stond het op nummer 2 in de Engelse tv-lijst, met 72,1 miljoen bekeken uren in de eerste paar dagen dat het beschikbaar was. Sindsdien staat de serie al vier weken in de Top 10.

In de serie speelt Anna Cathcart de rol van Kitty Song Covey. Verder spelen Minyeong Choi (Dae), Gia Kim (Yuri), Sang Heon Lee (Min Ho), Anthony Keyvan (Q), Peter Thurnwald (Alex), Yunjin Kim (Jina), Sarayu Blue (Trina), John Corbett (Dan Covey), Michael K Lee (Professor Lee), Jocelyn Shelfo (Madison) en Regan Aliyah (Juliana).

De half uur durende dramedy, van Awesomeness en ACE Entertainment, is een spin-off geïnspireerd op de populaire filmtrilogie en de bestseller van Jenny Han, de bedenker van de televisieserie en co-schrijver van het pilot script met Siobhan Vivian. Han is co-showrunner naast Sascha Rothchild voor het eerste seizoen. De twee produceerden het seizoen samen met Matt Kaplan van ACE Entertainment.

Cathcart's scènestalent Kitty speelde een sleutelrol in de plot van de films. In de eerste film vond ze de brieven die haar oudere zus Lara Jean (Lana Condor), een verlegen middelbare scholier, had geschreven naar jongens op wie ze verliefd was geweest en verstuurde ze stiekem per post, waardoor alle daaropvolgende gebeurtenissen in gang werden gezet.

Awesomeness en Kaplan's ACE ontwikkelden eerder Han's populaire romans To All the Boys I've Loved Before (gepubliceerd in 2014), P.S. I Still Love You (2015) en Always and Forever, Lara Jean (2017) tot de enorm succesvolle filmfranchise voor Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
OTP
OTP
01x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_taskoffie
02 jun 2024 08:18 -
I want it watch the seizoen 2but i can't
Reageer
avatar_Faceman
02 jun 2024 08:49
it's on Netflix
Reageer
XO, Kitty