Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum tweede seizoen Showtime's Yellowjackets

Startdatum tweede seizoen Showtime's Yellowjackets

Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede seizoen van Yellowjackets met de vrijgave van een teaser trailer.
Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sammi Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nélisse, Steven Krueger en Jasmin Savoy Brown spelen de hoofdrollen in Yellowjackets. De serie volgt het drama van de overlevenden van een vliegtuigcrash en volgt hun leven zowel onmiddellijk na de gebeurtenis als meer dan twee decennia later.

Yellowjackets

Showtime onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Showtime kondigde vandaag aan dat het Emmy-genomineerde drama Yellowjackets terugkeert voor het langverwachte tweede seizoen vanaf vrijdag 24 maart 2023 op streaming en on demand voor alle Showtime-abonnees, voordat het zijn debuut maakt op zondag 26 maart 2023. Het eerste seizoen, met een zeldzame 100% score op Rotten Tomatoes en zeven Emmy nominaties, had gemiddeld meer dan 5 miljoen wekelijkse kijkers op alle platforms en was de op één na meest gestreamde serie in de geschiedenis van Showtime. De serie wordt voor Showtime geproduceerd door studio Entertainment One (eOne) en is momenteel in productie in Vancouver.

In Yellowjackets, gecreëerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson (Narcos), spelen Emmy-genomineerde en Critics Choice Award-winnaar Melanie Lynskey (Castle Rock), Oscar- en Emmy genomineerde Juliette Lewis (Sacred Lies), Emmy-genomineerde Christina Ricci (Wednesday) en Tawny Cypress (Unforgettable). Lauren Ambrose (Servant) en Simone Kessell (The Crossing) zijn ook toegevoegd aan het tweede seizoen als vaste acteurs, samen met Elijah Wood (Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016)).

Yellowjackets is het verhaal van een team van getalenteerde schoolvoetbalsters die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie beschrijft hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna vijfentwintig jaar later weer proberen samen te stellen, en bewijst dat het verleden nooit echt voorbij is en dat wat begon in de wildernis nog lang niet voorbij is. In seizoen twee spelen ook Sophie Nélisse (Transplant), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (The Book of Boba Fett), Samantha Hanratty (Shameless (US)), Courtney Eaton (seriedebuut), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) en Kevin Alves (Locke & Key). Yellowjackets wordt geproduceerd door Lyle, Nickerson en collega-showrunner Jonathan Lisco. Drew Comins van Creative Engine is ook uitvoerend producent. Karyn Kusama regisseerde de pilot.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten