Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jason Ritter speelt gastrol in tweede seizoen van Yellowjackets

Jason Ritter speelt gastrol in tweede seizoen van Yellowjackets

Het tweede seizoen van Showtime's Yellowjackets gaat van start op 24 maart 2023 en Jason Ritter zal een gastrol spelen.
Ritter is de echtgenoot van Yellowjackets-actrice Melanie Lynskey, die opnieuw te zien zal zijn in het komende tweede seizoen. De 42-jarige acteur brak door met zijn rol in de CBS-fantasy familie-dramaserie Joan of Arcadia en had daarna vaste rollen in de CBS-comedyserie The Class en de NBC-science fictionserie The Event, dat beide na één seizoen al gecanceld werd.



Recentelijk was Ritter (foto) nog te zien in ABC's dramaserie A Million Little Things en superheldendrama Raising Dion van Netflix.

Yellowjackets is gemaakt door Ashley Lyle & Bart Nickerson (Narcos) en wordt beschreven als een 'overlevingsverhaal, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama'.

"Yellowjackets is het verhaal van een team van wild getalenteerde middelbare school voetbalsters die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie beschrijft hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar een woeste clan, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later weer proberen samen te stellen, en bewijst dat het verleden nooit echt voorbij is en dat wat begon in de wildernis nog lang niet voorbij is."

Onlangs werd aangekondigd dat Lauren Ambrose (Servant) de volwassen Van speelt in het tweede seizoen. En Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) speelt de volwassen versie van Lottie.

Elijah Wood (Dirk Gently's Holistic Detective Agency) speelt Walter in seizoen twee, een toegewijde burgerlijke detective die Misty (Christina Ricci) zal uitdagen op een manier die ze niet zal zien aankomen.

Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Christina Ricci en Juliette Lewis spelen de hoofdrollen in Yellowjackets.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten