Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer voor tweede seizoen Yellowjackets

Trailer voor tweede seizoen Yellowjackets

Tot nu toe lijkt het erop dat Elijah Wood een van de scherpere citaten heeft van het tweede seizoen van Yellowjackets.
"Kidnapping, sektes, dood ... je vriendschappen zijn een beetje ingewikkelder dan de meeste," zegt Wood, die een toegewijde burgerdetective genaamd Walter speelt in seizoen twee van de populaire Showtime-dramaserie. Hij verschijnt ook in de eerste officiële trailer van het seizoen, waarin Natalie (Juliette Lewis) wordt gehypnotiseerd voordat haar wordt gevraagd zich te herinneren wat er op die berg is gebeurd.

Yellowjackets volgt een team van voetbalsters van de middelbare school die de ongelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis.

Yellowjackets

Seizoen twee begint op vrijdag 24 maart op streaming en on demand voor alle Showtime-abonnees, voordat het debuut lineair plaatsvindt op zondag 26 maart. Het eerste seizoen, dat zeven Emmy-nominaties kreeg, trok gemiddeld meer dan 5 miljoen kijkers per week en was de op één na meest gestreamde serie in de geschiedenis van Showtime.

Naast de oorspronkelijke cast met Lewis, Melanie Lynskey, Christina Ricci en Tawny Cypress, zullen in het tweede seizoen Wood (Wilfred (US)), Lauren Ambrose (Servant) en Simone Kessell (The Crossing) te zien zijn, samen met Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Courtney Eaton, Liv Hewson, Steven Krueger, Warren Kole en Kevin Alves.

Yellowjackets werd gecreëerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson. De serie wordt geproduceerd door studio Entertainment One (eOne) en is momenteel in productie in Vancouver.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

AngelineStacy
21 maart 2023, 19:15
Ik kijk nu net seizoen 1 op 3-21, dus ik ben klaar voor seizoen 2!
0Vertaald vanuit het Engels
Log in om een reactie achter te laten