Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Joel McHale gaat gastrol spelen in Yellowjackets seizoen drie

Joel McHale gaat gastrol spelen in Yellowjackets seizoen drie

Joel McHale gaat een gastrol spelen in het derde seizoen van de Emmy-genomineerde serie Yellowjackets.
Details over de rol van McHale (foto onder) worden nog geheim gehouden. Het derde seizoen van de serie is in productie en bestaat voor een deel uit een overlevingsepos, een psychologisch horrorverhaal en een coming-of-age drama.



Yellowjackets, gecreëerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson (Narcos), is het verhaal van een team van zeer getalenteerde meisjesvoetballers van de middelbare school die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie beschrijft hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl ook de levens worden gevolgd die ze bijna 25 jaar later weer proberen samen te stellen, waarbij wordt bewezen dat het verleden nooit echt voorbij is en dat wat begon in de wildernis nog lang niet voorbij is.

Naast Lyle, Nickerson en hun collega showrunner Jonathan Lisco, zijn Drew Comins van Creative Engine, Jeff Byrd, Sarah L. Thompson, Ameni Rozsa en Brad Van Arragon de uitvoerend producenten. De serie wordt voor Showtime geproduceerd door Lionsgate.

McHale is een acteur, komiek en televisiepresentator die vooral bekend is vanwege zijn hoofdrol in NBC's cult-comedyserie Community, die binnenkort een langverwachte voortzetting van de film krijgt. Momenteel is hij uitvoerend producent van en hoofdrolspeler in Animal Control, de comedyserie van Fox die is vernieuwd met een derde seizoen. Onlangs was hij ook te zien als Chef David, de gewelddadige voormalige baas van Jeremy Allen White's Carmy, in de Emmy-winnende comedy-dramaserie The Bear van FX.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten