Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

SkyShowtime maakt startdatum van laatste deel van Yellowstone (2018) bekend

De succesvolle serie van MTV Entertainment Studios en 101 Studios wordt momenteel opgenomen in Montana.

SkyShowtime heeft aangekondigd dat de wereldwijde hitserie Yellowstone (2018), geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, zijn langverwachte terugkeer maakt op donderdag 14 november. Zoals eerder aangekondigd, is de succesvolle serie momenteel aan het filmen in Montana.

Yellowstone (2018)

Yellowstone (2018) gaat over de familie Dutton die de grootste aaneengesloten veeboerderij in de Verenigde Staten beheert. Te midden van wisselende allianties, onopgeloste moorden, open wonden en zuurverdiend respect is de ranch voortdurend in conflict met de mensen waar het aan grenst - een groeiende stad, een indianenreservaat en het eerste nationale park van Amerika.

Hoofdrollen zijn er voor Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Jefferson White, Gil Birmingham, Forrie J. Smith, Ian Bohen, Wendy Moniz, Jennifer Landon, Moses Brings Plenty, Ryan Bingham, Brecken Merrill, Denim Richards, Finn Little en Kathryn Kelly.

Yellowstone (2018) is mede gecreëerd door de Oscar-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan en John Linson. Uitvoerende producenten zijn John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros en Keith Cox. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hieronder kun je de aankondiging van het tweede deel van Yellowstone (2018) seizoen vijf bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
A Knife and No Coin
A Knife and No Coin
05x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_GoonerJenny
24 jun 2024 10:15 -
Kevin Costner doet niet meer met deze serie ook niet het vervolg van seizoen 5b. Dit heeft hij zelf aangegeven. Ben benieuwd waar het verhaal naartoe gaat. En of dit het einde kan zijn van deze mooie serie. Daar de producer niet helemaal goed bezig schijnt te zijn.
Reageer
avatar_rickii
24 jun 2024 10:35
Sheridan en Costner schijnen ruzie te hebben, maar eens. Kan me niet voorstellen hoe ze de serie gaan eindigen zonder Kevin costner. Ben benieuwd.
Reageer
avatar_Neptunus1122
24 jun 2024 11:01 -
Het gaat om een half seizoen, toch? Voor mij kan deze serie hoe dan ook niet kapot. Kijk maar naar de lovende recensie die ik over deze serie heb geschreven.
Reageer
avatar_rickii
24 jun 2024 15:09 -
Ja een half seizoen!
Reageer
Yellowstone (2018)