Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Yellowstone (2018) onthult eerste foto's voor het tweede deel van seizoen vijf

Paramount Network geeft een eerste blik op Taylor Sheridan's Yellowstone (2018) seizoen vijf deel twee.
Op de foto's zien we acteurs Cole Hauser en Kelly Reilly, samen met Finn Little, Gil Birmingham, Mo Brings Plenty, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Luke Grimes, Wes Bentley en Wendy Moniz. Je kunt ze hieronder en onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

15959 Yellowstone (2018) s5B

Yellowstone (2018) is het verhaal van de familie Dutton die de grootste aaneengesloten veeboerderij in de Verenigde Staten beheert. Te midden van wisselende allianties, onopgeloste moorden, open wonden en zuurverdiend respect is de ranch voortdurend in conflict met de mensen waar hij aan grenst - een uitdijende stad, een indianenreservaat en het eerste nationale park van Amerika.

Zoals we al eerder meldden, is er bevestigd dat er onderhandelingen gaande zijn voor een zesde seizoen van het drama met in de hoofdrollen Yellowstone (2018)-toppers Reilly en Hauser.

Bronnen benadrukten op dat moment dat de deals nog niet rond waren, maar het is de bedoeling dat het verhaal van Yellowstone (2018) verder gaat na seizoen 5B, waarin naar verwachting afscheid wordt genomen van het oorspronkelijke hoofdpersonage, Kevin Costners John Dutton. Costner heeft bevestigd dat hij niet zal verschijnen in de komende afleveringen.

Seizoen 5B werd oorspronkelijk aangekondigd als het laatste seizoen van Yellowstone (2018), maar toen de teaser voor de startdatum van zondag 10 november in juni werd onthuld, werden de nieuwe afleveringen niet bestempeld als het laatste hoofdstuk van de saga.

Reilly en Hauser zijn al maanden in onderhandeling over nieuwe deals, waarvan aanvankelijk werd gedacht dat het voor een vervolg op Yellowstone (2018) zou zijn. De eerste hedendaagse spin-off van de franchise, The Madison, met Michelle Pfeiffer in de hoofdrol, volgt op seizoen 5B van de hoofdserie.

De uitvoerende producenten van Yellowstone (2018) zijn Sheridan, Costner, John Linson, Art Linson, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros en Keith Cox. De serie van Paramount Network wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Bekijk hieronder meer foto's en de poster voor Yellowstone (2018).

15959 Yellowstone (2018) s5B foto 2

15959 Yellowstone (2018) s5B foto 3

15959 Yellowstone (2018) s5B foto 4

15959 Yellowstone (2018) s5B foto 5
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten