Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Yellowstone (2018) onthult teaser voor seizoen 5B

Yellowstone (2018) heeft de eerste beelden vrijgegeven van seizoen 5B - de langverwachte tweede helft van het drama.
De korte teaser bevat enkele vertellingen uit eerdere afleveringen door hoofdrolspeler Kevin Costner, die niet terugkeert, en bevat wat nieuwe beelden die hinten naar een burgeroorlog in de familie Dutton, met Jaime Dutton (Wes Bentley) die Beth Dutton (Kelly Reilly) waarschuwt: "Als je mij vernietigt, vernietig je jezelf," en Beth die antwoordt: "In tegenstelling tot jou houd ik me aan mijn beloftes."

Yellowstone (2018)

De teaser komt naar aanleiding van berichten dat Reilly en Hauser in gesprek zijn om de succesvolle Paramount Network-serie mogelijk te vernieuwen na een vijfde seizoen.

Er komt ook een prequelserie op Yellowstone (2018), The Madison, met Michelle Pfeiffer en Matthew Fox in de hoofdrollen. De serie wordt beschreven als "een hartverwarmende studie over verdriet en menselijke verbondenheid die een familie uit New York City volgt in de vallei van de Madison rivier in centraal Montana".

"Ik heb dit vijf seizoenen gegeven," verklaarde Costner eerder aan Hollywood Reporter toen hij bevestigde dat hij niet terug zou komen om zich te concentreren op zijn Horizon-filmsaga. "Ik was echt blij om het te doen. En ik heb geen drama nodig. Dus laten we dat drama gewoon weghalen, laten we het gissen weghalen. De fans zijn veel te goed voor me geweest. En het is mijn plicht om door te gaan en dingen te blijven maken die iets voor hen betekenen." De acteur voegde er ook aan toe: "Het was een noodzakelijke beslissing om te zeggen: 'Hé, oké, ik wil hier niet meer echt over praten. Het is tijd om verder te gaan."

De serie, geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios, "gaat over de familie Dutton die de grootste aaneengesloten veeboerderij in de Verenigde Staten beheert. Te midden van wisselende allianties, onopgeloste moorden, open wonden en zuurverdiend respect - is de ranch in constant conflict met degenen waar het aan grenst - een uitdijende stad, een indianenreservaat en het eerste nationale park van Amerika."

Yellowstone (2018) komt zondag 10 november terug. Bekijk hieronder de teaser.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten