Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer voor vijfde en laatste seizoen van You

Joe Goldberg zelf (gespeeld door Penn Badgley) geeft ons een glimp van wat ons te wachten staat in het aankomende vijfde en laatste seizoen van Netflix thrillerserie You.

De teaser van You seizoen vijf werd zaterdag vrijgegeven tijdens Netflix' Tudum fan event. Je kunt hem onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

Deel twee van seizoen vier, dat zich afspeelt in Londen, eindigde met een 'full-circle' moment voor Joe die, samen met de rijke weduwe Kate, terugkeerde naar New York waar de serie in het eerste seizoen begon.

You

De serie, die na het eerste seizoen van Lifetime naar de streamer verhuisde om een wereldwijde Netflix Original te worden, heeft in de loop van de eerste drie seizoenen steeds meer kijkers getrokken met meer bekeken uren in 28 dagen voor elk seizoen dan het seizoen ervoor. Seizoen vier stond vijf weken in de wereldwijde Top 10 van Engelse TV en bereikte de Top 10 in 90 landen.

You is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes. Wanneer een briljante manager van een boekwinkel het pad kruist van een aspirant-schrijfster, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Hij gebruikt internet en sociale media als zijn gereedschap om de meest intieme details te verzamelen en dichter bij haar te komen. Een charmante en onhandige verliefdheid wordt al snel een obsessie terwijl hij stilletjes en strategisch elk obstakel - en persoon - uit de weg ruimt.

De serie is ontwikkeld door Sera Gamble, die de eerste vier seizoenen showrunner was, en Greg Berlanti. Uitvoerend producenten Michael Foley en Justin W. Lo zullen dienen als co-showrunners voor het laatste seizoen.

Berlanti, Gamble, Gina Girolamo, Leslie Morgenstein, Sarah Schechter en Michael Foley zijn de uitvoerende producenten.

Naast Badgley bestaat de cast uit Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage en Ed Speleers.

Bekijk hieronder de teaser voor het laatste seizoen van You.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You