Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

You voegt vier nieuwe acteurs toe voor het vijfde en laatste seizoen

Natasha Behnam, Pete Ploszek, Tom Francis en b zijn aangesteld voor terugkerende rollen in het vijfde en laatste seizoen van Netflix' psychologische drama You.

You is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes en draait om de vraag "Wat zou je doen voor de liefde?". De serie volgt Joe Goldberg (Penn Badgley), een man die tot alles bereid is als de liefde op het spel staat.

15399 You s5

Naast Badgley voegen Behnam, Ploszek, Francis en b (foto's van links naar rechts) zich voor seizoen vijf bij de eerder aangekondigde Charlotte Richie, Madeline Brewer, Anna Camp en Griffin Matthews.

Seizoen vier van You speelde zich af in Londen waar Joe de nieuwe identiteit aannam van Jonathan Moore, een Engelse professor, terwijl hij Marienne (Tati Gabrielle) door Europa volgde. Details over de focus van seizoen vijf worden nog geheim gehouden.

Behnam speelt Dominique. Hoewel ze een afstandelijke en bijdetijdse jonge vrouw lijkt, is Dominique in feite gepassioneerd, slim en zeer loyaal.. Ondanks haar rijke opvoeding is ze een koppige verzorgster tussen haar schamele kunstenaarsvrienden.

Ploszek portretteert Harrison, Joe's zwager. Als voormalig profvoetballer en trofee-echtgenoot van Reagan Lockwood moet Harrison een evenwicht zien te vinden tussen de behoeften van zijn gezin en zijn eigen hartenwensen.

Francis speelt Clayton, een pretentieuze, in zichzelf gekeerde, wannabe auteur wiens wraakzuchtige, controlerende aard Joe's aandacht trekt.

b portretteert Phoenix, die sluw en vindingrijk is en een sterke morele code heeft. Hun jonge leven werd verstoord door een tragedie en zette hen op een koers die leidde naar New York en een zoektocht naar een nieuw doel.

Sera Gamble en Greg Berlanti ontwikkelden You in serievorm. Uitvoerend producenten Michael Foley en Justin W. Lo zullen seizoen vijf co-showrunnen.

Uitvoerende producenten zijn onder andere Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo, Marcos Siega, Neil Reynolds en Lee Toland Krieger.

Behnam was onlangs te zien in The Girls on the Bus van HBO Max, samen met Melissa Benoist, Carla Gugino en Christina Elmore. Ook speelde zij een gastrol in Mayans MC (2018) van FX.

Ploszeks serierollen omvatten onder andere een terugkerende rol in Teen Wolf van MTV en gastrollen in Superstore van NBC en 9-1-1 van Fox/ABC. Op filmgebied speelde hij in de Marvel-film Captain Marvel en de rol van Leonardo in Paramount's Teenage Mutant Ninja Turtles-films.

Francis won onlangs de Olivier Award voor Beste Acteur in een Musical voor zijn rol als Joe Gillis in Jamie Lloyd's West End productie van Sunset Boulevard, een rol die hij dit najaar zal hernemen in de Broadway productie van Sunset Boulevard in het St. James Theatre.

b is te zien in WeCrashed van Apple TV+, tegenover Anne Hathaway en Jared Leto, evenals in de horrorserie Let the Right One In van Showtime.
Vorige aflevering
The Death of Jonathan Moore
The Death of Jonathan Moore
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You