Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zweedse Netflix-serie Young Royals vernieuwd met derde en laatste seizoen

Binnenkort is het tijd om nog een laatste semester door de gangen van Hillerska te wandelen: Young Royals keert officieel terug voor een derde en laatste seizoen.

Sinds we Simon (Omar Rudberg) en prins Wilhelm (Edvin Ryding) voor het eerst ontmoetten in 2021, is het niet altijd makkelijk geweest voor de schooljongens. Van geheimen tot sekstape-schandalen, hun relatie is herhaaldelijk op de proef gesteld. Het tweede seizoen was geen uitzondering, met Simon en Wilhelm die te maken kregen met de nasleep van hun uitgelekte tape (en die schokkende wending in de finale).

Young Royals

Nu zullen Wilmon-fans eindelijk te weten komen of het 'endgame' wordt voor hun favoriete paar. "Ik heb me altijd voorgesteld dat Young Royals in drie delen werd verteld en door de toewijding van de fans aan ons verhaal, mogen we het laatste deel vertellen," vertelt hoofdschrijver- en medebedenker Lisa Ambjörn aan Netflix. "Het einde is voor mij vanaf het begin duidelijk geweest en ik ben zo dankbaar en vereerd dat ik deze saga mag beëindigen zoals bedoeld."

Terugkerende acteurs zijn Ryding, Rudberg, Frida Argento als Sara, Malte Gårdinger als August en Nikita Uggla als Felice. Het vorige seizoen stond in het teken van koninklijke wraak, maar kunnen sommige personages in seizoen drie verlossing vinden? Alleen de tijd zal het leren wanneer het laatste hoofdstuk van Young Royals terugkeert.

Een startdatum voor het derde seizoen is nog niet bekend.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Young Royals