Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor Young Sheldon

Young Sheldon heeft twee nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast voor het huidige zesde seizoen.

Er zijn twee nieuwe acteurs gecast voor de populaire comedyserie Young Sheldon. Will Sasso en Rachel Bay Jones voegen zich bij de CBS-serie in terugkerende rollen als de ouders van Georgie's zwangere vriendin, Mandy (Emily Osment).

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, Raegan Revord en Jim Parsons (als verteller) spelen ook een hoofdrol in de serie die het vroege leven van Sheldon Cooper (Armitage) uit The Big Bang Theory volgt.



Er is meer onthuld over de rollen die het paar zal spelen in de CBS-comedy. Rachel Bay Jones (foto) speelt Audrey McCallister, de dominante moeder van Mandy. Ze lijkt lief, maar is eigenlijk een kracht waarmee rekening moet worden gehouden, zowel in het leven van haar dochter als in haar huwelijk. Ze is ongelukkig met Mandy's levenskeuzes (vooral die om een baby te krijgen met Georgie) en is niet bang om dat te zeggen. Jones heeft eerder terugkerende gastrollen gespeeld in onder meer het medisch drama The Good Doctor, de dramady-serie Why Women Kill en het tienerdrama Panic.

Will Sasso (foto beneden) speelt Jim McCallister, Mandy's goedaardige vader die eigenaar is van de plaatselijke bandenwinkel. Het nieuws dat Mandy Georgie's baby krijgt, heeft Jim in het kruisvuur geplaatst tussen zijn zwangere dochter en koppige vrouw. Sasso was eerder te zien in een terugkerende rol in de comedyserie Mom en had gastrollen in de misdaadserie Hawaii Five-0 (2010), medisch drama Grey's Anatomy en de komische science fictionserie The Orville.



Het zesde seizoen van Young Sheldon is vorige maand van start gegaan en intussen vernieuwd voor een zevende seizoen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Memoir (2)
Memoir (2)
07x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Young Sheldon