Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Max Irons toegevoegd aan cast van Prime's Young Sherlock

Max Irons toegevoegd aan cast van Prime's Young Sherlock

Guy Ritchie's Young Sherlock-serie heeft de oudere broer van het titelpersonage gecast. Max Irons (Condor) speelt zich af als een reguliere serie in de Prime Video-show en speelt Mycroft Holmes.
Speculaties over de casting van Irons begonnen vorige maand toen hij werd gespot op de set van de serie; zijn karakter was tot nu toe niet onthuld. Hij zal de tegenspeler zijn van Hero Fiennes Tiffin (Safe), die al eerder werd gecast als Sherlock Holmes.

Geïnspireerd door de boekenreeks van Andy Lane, wordt Young Sherlock beschreven als een oneerbiedig, actievol oorsprongsverhaal van de geliefde detective van Sir Arthur Conan Doyle in een nieuwe versie van dit iconische personage. Op 19-jarige leeftijd is Sherlock Holmes (Fiennes Tiffin) in ongenade gevallen, rauw, ongefilterd en ongevormd, wanneer hij verstrikt raakt in een moordmysterie aan de Universiteit van Oxford dat zijn vrijheid bedreigt. Met een enorm gebrek aan discipline duikt Sherlock in zijn allereerste zaak en slaagt erin een wereldomspannende samenzwering te ontrafelen die zijn leven voor altijd zal veranderen.

16048 Young Sherlock 1
Max Irons & Hero Finnes Tiefin

Naast Fiennes Tiffin voegt Irons zich bij Dónal Finn (James Moriarty), Joseph Fiennes (Silas Holmes), Natascha McElhone (Cordelia Holmes), Zine Tseng (Princess Gulun Shou’an) en Colin Firth (Sir Bucephalus Hodge). Ritchie zal regisseren en uitvoerend produceren. De serie wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door showrunner Matthew Parkhill met uitvoerende producenten Simon Kelton, Ivan Atkinson, Simon Maxwell, Dhana Gilbert, Colin Wilson, Marc Resteghini en co-uitvoerend producent Harriet Creelman.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten