Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FX vernieuwt Married en You're the Worst

FX heeft twee van haar nieuwe komedies van dit jaar vernieuwd. Married en You're the Worst keren volgend jaar terug met een verlengd seizoen van dertien afleveringen in plaats van tien afleveringen! Married krijgt wederom onderdak bij FX, You're the Worst verhuist naar FXX.

Nat Faxon en Judy Greer vertolken in Married een echtpaar dat zich nog nauwelijks kan herinneren hoe hun leven eruit zag voor kinderen, schulden en het leven in een buitenwijk. Maar zo nu en dan worden zij herinnerd aan wat hen in eerste instantie bij elkaar bracht: ze zijn elkaars beste vrienden.

You're the Worst, daarentegen, is een romantische komedie met een donker randje. Chris Geere en Ava Cash belanden met elkaar in bed na een bruiloft. Tegen beter weten in beginnen zij gevoelens voor elkaar te ontwikkelen. Naast Geere en Cash, zijn er rollen voor Desmin Borges en Kether Donohue.

''We houden van deze series en de creatieve keuzes van Andrew Gurland van Married en Stephen Falk van You're the Worst'', aldus Nick Grad van FX. ''Deze series geven een eerlijke kijk op relaties en wij zijn benieuwd hoe zij zich verder zullen ontwikkelen''.

You're the Worst' verhuizing naar FXX vervangt het verlies van de komedieserie Legit met Jim Jefferies. Legit werd gecanceld in mei. You're the Worst voegt zich bij It's Always Sunny In Philadelphia en The League. Beide series gingen in maart 2013 over naar FXX met Legit.
Vorige aflevering
Pancakes
Pancakes
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
You're the Worst