Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vanaf 4 januari bij SBS 6: de zomerserie Zoo

Vanaf 4 januari bij SBS 6: de zomerserie Zoo

Het nieuwe jaar begint goed bij SBS 6. Op maandag 4 januari om 20.30 uur start het netwerk aan de best bekeken zomerserie van 2015: Zoo. In deze bloedstollende dramaserie komt het dierenrijk in opstand tegen de mens. Na eeuwen van onderdrukking zijn de dieren het zat om door mensen te worden opgesloten, getemd, gegeten of te worden gedood voor vermaak. Een team van experts doet er alles aan om de mensheid van deze wraakzuchtige dieren te redden.

Plot
In Los Angeles worden twee mannen op straat aangevallen door leeuwen, die op mysterieuze wijze zijn ontsnapt uit de dierentuin. Jamie Campbell (Kristen Connolly), journalist van beroep, onderzoekt het incident en denkt dat er veel meer achter zit. Samen met patholoog Mitch Morgan (Billy Burke) zoekt ze naar de oorzaak van dit vreemde gedrag. Op datzelfde moment overvalt een groep wilde leeuwen een afgelegen restaurant in Botswana. Zoöloog Jackson (James Wolk) en safarigids Abraham Kenyatta (Nonso Anozie) gaan op zoek naar deze ontsnapte beesten, maar al snel worden ze zelf de prooi. Al snel blijkt dat er een grote opstand gaande is vanuit het dierenrijk, dat zich verdedigt tegen de mens. Het is nu de taak van het team van experts om uit te zoeken hoe dit geweld kan worden gestopt, voordat de mensheid het moet ontgelden.

De serie Zoo is gebaseerd op de bestseller van James Patterson en Michael Ledwidge. Het eerste seizoen bestaat uit dertien afleveringen. SBS 6 zendt wekelijks dubbele afleveringen uit.

James Wolk als Jackson Oz
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

Carolaw
18 december 2015, 10:54
Ben benieuwd hoe ze dat 2e seizoen gaan maken. Kijk nu al met moeite seizoen 1 af en weet ook niet of ik seizoen 2 wil gaan kijken...
0
Carolaw
18 december 2015, 11:08
Oh wacht, dit gaat over het uitzenden van seizoen 1, dacht dat het om seizoen 2 ging haha.
0
anonymous
20 december 2015, 01:51
Ach ja, ik kijk er ook naar, Ik hou van dieren, Maar ik hoop dat het niet af zwakt.
0
anonymous
20 december 2015, 01:51
Haha, ik weet niet wanneer s2 begint Jij ?
0
Carolaw
20 december 2015, 11:34
Nee dat is nog niet bekend geloof ik, maar het is een zomerserie dus ga er vanuit in de zomer :)
0
ThomasNL92
20 december 2015, 19:08
Klopt, Seizoen twee wordt door CBS verwacht om in de Zomer te beginnen, maar dit kan natuurlijk altijd nog worden verschoven.

Source:
CBS has ordered another season of “Zoo,” Variety has learned. Season 2 is slated to air in summer 2016.
1
Log in om een reactie achter te laten