Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nederlandse dramaserie Zussen krijgt een tweede seizoen

Onlangs was de laatste aflevering van het eerste seizoen van de dramaserie Zussen te zien op NPO 1 en kijkers waren meteen nieuwsgierig of er een tweede seizoen aan zit te komen.

Omroep MAX komt met het verlossende antwoord: ja! De dramaserie Zussen krijgt een tweede seizoen. Momenteel zijn ze druk bezig met het schrijven van het script.

Zussen

Wanneer we seizoen twee van Zussen op de buis kunnen verwachten? Dat duurt nog wel even: de reeks is te zien in het voorjaar van 2026. Eerder liet de omroep nog het volgende weten: "Inmiddels hebben we van de NPO een ontwikkelbudget ontvangen voor Zussen. Daarmee weten we nog niet of er daadwerkelijk een tweede seizoen komt. Binnenkort horen we meer van de NPO als alle cijfers bekend zijn.”

Zussen was de afgelopen weken een kijkcijfer-hit voor Omroep Max. Met bijna 1.7 miljoen kijkers overstijgen ze zelfs het succes van de succesvolle serie Oogappels, die voorheen op hetzelfde tijdstip te zien was. In de eerste week werd de serie al meer dan 1 miljoen keer bekeken op NPO Start. Op het moment van uitzending keken er volgens de omroep bijna 1,3 miljoen mensen naar NPO 1.

Zussen gaat over drie vrouwen die halfzussen blijken te zijn wanneer hun vader (Huub Stapel) plotseling overlijdt. Samen erven Rolinde (Joy Delima), Faya (Melody Klaver) en Nienke (Fockeline Ouwerkerk) zijn boerderij. Niet alleen moeten ze elkaar leren kennen, ook stuiten ze op confronterende familiegeheimen in het dorp.

“De wens bij de acteurs is in ieder geval om een tweede seizoen te draaien dus ik wacht geduldig af en hoop dat het lukt! Als acteur ben je een van de laatste die dat hoort", vertelde hoofdrolspeler Joy Delima eerder.
Vorige aflevering
Ik heb in alle bedjes gekeken
Ik heb in alle bedjes gekeken
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Zussen