Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bosch: Legacy eindigt met het derde seizoen

Bosch: Legacy eindigt met het derde seizoen

Bosch: Legacy wordt na het derde seizoen, dat in maart van start gaat, afgesloten op Prime Video en Amazon Freevee.
Bosch: Legacy volgt Harry Bosch (Titus Welliver), een gepensioneerde rechercheur bij moordzaken die privédetective wordt, terwijl hij aan het volgende hoofdstuk van zijn carrière begint; advocate Honey 'Money' Chandler (Mimi Rogers), die worstelt om haar geloof in het rechtssysteem te behouden nadat ze een moordaanslag heeft overleefd; en Maddie Bosch (Madison Lintz), terwijl ze de mogelijkheden en uitdagingen ontdekt van een groentje als patrouilleagent in de straten van Los Angeles.

Bosch: Legacy

Het Bosch Universum gaat verder met een ongetitelde spin-off serie met Maggie Q als detective Renée Ballard, die in première gaat op Prime Video en Amazon Freevee in de herfst van 2025.

"Al tien jaar lang zijn Bosch en Bosch: Legacy twee van onze meest bepalende series voor Prime Video, Freevee en Amazon MGM Studios", zegt Vernon Sanders, Head of Television bij Amazon MGM Studios, in een verklaring. "Ze zijn een bewijs van de blijvende kracht van het verhaaluniversum dat Michael Connelly voor de fans heeft gebouwd. We zijn trots op de impact die deze series hebben gemaakt en we zijn enthousiast dat Michael, Titus, Henrik en het creatieve team nog meer boeiende verhalen te vertellen hebben in de Bosch-wereld met het laatste seizoen van Bosch: Legacy, onze nieuwe Ballard-serie en nog veel meer."

Uitvoerend producent Michael Connelly voegde toe over de spin-off van de langlopende Amazon misdaadserie: "Ik ben zo trots op wat we hebben bereikt met deze serie. Tien jaar geleden vroeg ik Titus Welliver of hij vijf seizoenen bij Harry Bosch kon blijven, en hij zei dat hij het voor altijd kon doen. Nou, vijf werden er tien en het personage zal, dankzij Titus, voor altijd voortleven in de harten van de kijkers en in de streamingwereld als de detective die weet dat iedereen telt of niemand telt. Het goede nieuws hier is dat we niet het laatste van Harry Bosch hebben gezien. Net als in de boeken maakt Bosch deel uit van de wereld van Renée Ballard en ik kan niet wachten tot het volgende hoofdstuk begint."

Bosch: Legacy, van Fabel Entertainment, wordt geproduceerd door Connelly, Eric Overmyer, Tom Bernardo, Henrik Bastin, Pieter Jan Brugge en Welliver.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

Henkysoft
maandag 9 september, 10:08
Top serie! Ben nu bezig met legacy, ook erg goed!
4
Tanja_1970
maandag 9 september, 11:29
Wel heel jammer dat het stopt
2
Olga2000
maandag 9 september, 20:33
Fantastische serie. Ik ga het missen
2
Log in om een reactie achter te laten