Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dying for Sex cast drie nieuwe acteurs toe in terugkerende rollen

Dying for Sex cast drie nieuwe acteurs toe in terugkerende rollen

Rob Delaney, David Rasche en Esco Jouléy zijn gecast in terugkerende rollen in de gelimiteerde FX-serie Dying for Sex.
Michelle Williams en Jenny Slate spelen de hoofdrollen in Dying for Sex. De serie is afkomstig van de schrijvers Liz Meriwether en Kim Rosenstock, Leslye Headland en 20th Television, waar Meriwether, Rosenstock en Headland onder een overkoepelende deal vallen.

Gebaseerd op de succesvolle Wondery-podcast, is Dying for Sex het verhaal van Molly (Williams), een vrouw gediagnosticeerd met uitgezaaide borstkanker die haar man na vijftien jaar verlaat en haar seksualiteit begint te verkennen. Ze krijgt de moed en steun om dit avontuur aan te gaan van haar beste vriendin Nikki (Slate), die tot het einde aan haar zijde blijft.

15245 Rob Delaney, David Rasche, Esco Jouléy

Delaney (foto links) speelt Neighbor Guy, Molly's vreemde magnetische buurman. Rasche (foto midden) portretteert Dr. Pankowitz, Molly's ouderwetse oncoloog zonder manieren en Jouléy (foto rechts) is Sonya, een maatschappelijk werkster in de palliatieve zorg, net afgestudeerd, die Molly aanmoedigt en de broodnodige begeleiding geeft.

Meriwether en Rosenstock fungeren als showrunners en uitvoerend producenten. Headland zou aanvankelijk regisseren, maar blijft uitvoerend producent, samen met Meriwether's oude medewerkster Katherine Pope, Nikki Boyer, presentatrice en medebedenker van de podcast Dying for Sex, en Wondery's Jen Sargent, Marshall Lewy, Aaron Hart en Hernan Lopez.

Delaney is vooral bekend als medebedenker en medehoofdrolspeler van de BAFTA-winnende en Emmy-genomineerde Channel 4 en Amazon Prime comedyserie Catastrophe, die vier seizoenen liep. Op filmgebied speelde Delaney het favoriete personage Peter W. in Deadpool 2 en zal hij zijn rol hernemen in Deadpool 3, die deze zomer zal verschijnen. Binnenkort is hij tegenover Vince Vaughn te zien in Bad Monkey van Apple TV+.

Rasche speelde de rol van Karl Muller in HBO's meervoudig Emmy-winnende serie Succession. Zijn andere serierollen omvatten terugkerende rollen in HBO's Veep en Bored to Death, evenals optredens in onder andere ABC's Ugly Betty, Madam Secretary van CBS, en vele anderen.

Jouléy speelde samen met Patricia Clarkson en Brendan Gleeson in de Sundance-serie State of the Union. Andere serierollen zijn Blindspotting van Starz, HBO's High Maintenance (2016) en Inventing Anna van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten