Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Peacock bestelt The Good Daughter met Jessica Biel

Peacock bestelt The Good Daughter met Jessica Biel

Peacock heeft The Good Daughter opgepikt, een psychologische thriller met Jessica Biel in de hoofdrol en als uitvoerend producent.
Karin Slaughter, auteur van Pieces of Her, zal alle afleveringen van Fifth Season en Bruna Papandrea's Made Up Stories schrijven en het project produceren. De serie is gebaseerd op Slaughter's New York Times-bestseller The Good Daughter.

Het project werd begin 2024 uitgebracht, wekte interesse en belandde uiteindelijk bij Peacock met een serieorder.

15070 Jessica Biel

In The Good Daughter hebben de zussen Charlotte (Biel, foto) en Samantha Quinn de afgelopen 28 jaar geprobeerd om hun levens, die werden verscheurd door een enkele nacht van geweld, weer bij elkaar te brengen.

Wanneer een nieuwe aanval het kleine stadje Pikeville uiteenrijt, is Charlotte de eerste getuige ter plaatse. Nu ze net als haar vader advocaat is, wordt ze gedwongen om haar eigen demonen onder ogen te zien terwijl de zaak zich verdraait door de ene schokkende onthulling na de andere. Uiteindelijk vragen zowel zij als Samantha zich af of de prijs om de goede dochter te zijn het wel waard was.

Papandrea, Steve Hutensky en Casey Haver gaan uitvoerend produceren voor Fifth Season. Biel en Michelle Purple gaan voor Iron Ocean uitvoerend produceren.

Het project herenigt Made Up Stories van Papandrea met Slaughter nadat ze samenwerkten aan de Netflix gelimiteerde serie-adaptatie van haar roman Pieces of Her.

Biel, een Emmy genomineerde voor The Sinner, is binnenkort te zien tegenover Ethan Hawke en Daniel Radcliffe in Batso, het waargebeurde verhaal van een trio baanbrekende klimmers die in het begin van de jaren 1970 de moeilijkste route namen naar de top El Capitan in Yosemite National Park. Onlangs was ze te zien in de waargebeurde misdaadserie Candy van Hulu als de beruchte bijlmoordenaar Candy Montgomery.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten