Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste trailer vrijgegeven voor BBC/Hulu-comedyserie Dinosaur

Eerste trailer vrijgegeven voor BBC/Hulu-comedyserie Dinosaur

Ashley Storrie speelt een autistische paleontologe wiens wereld op zijn kop wordt gezet wanneer haar zus zich verlooft.
Het publiek staat een hartverwarmend, hilarisch coming-of-age verhaal te wachten in Hulu's aankomende comedyserie Dinosaur. In de serie speelt Ashley Storrie de hoofdrol als Nina, een schattige autistische paleontoloog met drie diploma's, wiens leven een ongemakkelijke wending neemt als haar zus een beslissing neemt die ze niet kan bevatten.

15074 Dinosaur foto

De eerste trailer van het comedy-drama is vrijgegeven en zet de vrolijke toon van de serie en belooft een emotioneel plot dat onze interesse heeft gewekt.

In de trailer zie je Nina en Evie, twee zussen wier levens op de best mogelijke manier met elkaar verweven zijn - van 's ochtends hardlopen tot hun liefde voor Taylor Swift, de twee vrouwen begrijpen elkaar helemaal. De dingen nemen een wending wanneer Evie besluit te trouwen met een man die ze amper kent, slechts zes weken nadat ze hem heeft ontmoet. Deze plotselinge verandering maakt Nina erg ongemakkelijk, maar ze wil bij haar zus blijven door dik en dun, en zo begint de serie van fouten en een reis van evolutie.

De serie is bedacht door Storrie en Matilda Curtis en is afkomstig van de makers van de succesvolle series Fleabag en The Tourist. Dinosaur lijkt een 'slice-of-life'-comedyserie te zijn met elementen van zusterschap, identiteit en onderlinge afhankelijkheid, zoals de trailer het thema omschrijft als "zelfs zussen moeten evolueren".

Maar Nina's relatie met haar zus is niet de hele focus van de serie, want we zien haar ook worstelen met nieuwe wegen in haar carrière in de paleontologie en een ontluikende relatie met de goedhartige man die ze ontmoet.

De serie lijkt een oprechte comedyserie die met zijn thema's en plot voor elk wat wils heeft, ondersteund door krachtige acteurs in de cast. In de serie is Storrie te zien in haar debuutrol als Nina, Kat Ronney als haar zus Evie en Vicki Pepperdine als hun moeder.

In de cast zitten ook David Carlyle als Bo, Lorn Macdonald als Lee, Danny Ashok als Ranesh en Greg Hemphill als Ade. De cast wordt afgerond door Sabrina Sandhu als Amber, Ben Rufus Green als Shane, Jim Kitson als Declan, Sally Howitt als Diane, Kate Dickie als Cecily en Sanjeev Kohli als Sachin.

Alle afleveringen van Dinosaur komen op vrijdag 5 april uit op Hulu.

De serie van zes afleveringen komt van Two Brothers Pictures en wordt geproduceerd door Sarah Hammond, Katie Churchill, Harry Williams en Jack Williams. Caitriona Renton is co-uitvoerend producent, Niamh McKeown regisseert en Brian Coffey produceert.

Hieronder kun je de trailer voor Dinosaur bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten